Solceller

En investering i solceller är bra för både miljö och plånbok. Du minskar driftskostnaderna och kan dessutom sälja eventuell överskottsel. Samtidigt ger det en minimal miljöpåverkan eftersom det dels inte släpper ut farliga ämnen i drift, dels har en lång livslängd. Ett bra val, helt enkelt. Vi använder svenska solceller.

Flera fördelar

Så fungerar det

Solen är en förnybar källa som aldrig tar slut och solceller omvandlar strålarna till brukbar el utan att vi sliter på naturens resurser. Det alla inte vet är att solceller fungerar trots att solen inte lyser eftersom det är energin som genererar elektricitet, inte värmen. Dessutom kan du spara den energi som produceras men inte används under soliga dagar, eller sälja den vidare och tjäna pengar på investeringen.

Flera fördelar

Kostnadsfritt förslag

En bra investering

Vi kommer gärna ut till er för att göra en bedömning och ge förslag på helhetslösning och kostnad. Idag kan en solcellsanläggning ofta återbetalas inom 10-15 år – och då ska du tänka att den beräknas ha en livslängd på minst trettio år. Dessutom kan du sälja överskottselen under tiden och ska du flytta så ökar den garanterat värdet på din fastighet.

Sist men inte minst så investerar du i din och allas vår framtid genom att välja en hållbar energilösning.

Läs mer

Kostnadsfritt förslag

Helhetslösning

Sol plus värmepump

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av en helhetslösning med både solceller och värmepump. Vi kommer ut till er och gör en bedömning samt beräknar vad din investering skulle kosta och generera. Väljer du att gå vidare så sköter våra experter installationen.

Helhetslösning

Finansiering

Förmånlig lösning

Vill du satsa på solceller men funderar över investeringskostnaden? Vi har tagit fram en förmånlig finansieringslösning tillsammans med Wasa kredit, som är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank. Kontakta dem för mer information om hur du kan göra ditt kanske livs bästa investering.

Finansiering

Tryggt köp

Garantier

Här kan du gå in och läsa mer om de olika tillverkarnas garantier:

Tryggt köp